Clubul Lions Reșița Montană a strâns fonduri pentru micuți în urma rugii

Zilele Reșiței nu au însemnat doar sărbătoare și distracție pentru toată lumea. Clubul Lions Reșița Montană și-a îndreptat atenția spre copiii mai puțin norocoși și a strâns fonduri în urma unei acțiuni de „gulaș”.

Clubul Lions Reșița Montană și-a amplasat un stand la Zilele Reșiței, unde s-a gătit un gulaș vânătoresc autentic. Toți cei care s-au delectat din bunătățile de la stand au contribuit de fapt la fondul de bani pentru copiii Asociației Humanitas Pro Deo din Reșița.

Cu ocazia Zilelor Reșiței, Clubul Lions Reșița Montană a organizat o acțiune pentru ajutorarea copiilor nevoiași. În cortul Lions, în zilele de vineri și sâmbătă, membrii clubului au gătit un gulaș vânătoresc la ceaun, iar toate încasările obținute, care s-au ridicat la aproximativ 6 000 de lei, vor fi donate Asociației Humanitas Pro Deo, din Reșița. Clubul Lions Reșița Montană le mulțumește tuturor celor care, prin bunăvoința lor, ne-au sprijinit în această acțiune, sponsori și vizitatori, deopotrivă”, a explicat pentru Express de Banat Cristian Boerean, președintele Lions Club Reșița Montană.

cristian boerean

Astfel, cei 10 lei pentru porția de gulaș, dar și o parte din sumele încasate pe băutură au fost colectate pentru copii. Cei care au dorit să contribuie cu mai mult, au lăsat o sumă de bani în cutia de strâns fonduri.