Zilele Orașului Oțelu Roșu, o nouă reușită pentru administrația de pe Valea Bistrei [FOTO]

Lidia Buble și Nane au ținut oțelarii până târziu în centrul orașului de pe Valea Bistrei. Serbările Orașului se închid în această seară cu un alt program de muzică populară și de petrecere pe scena amplasată în fața Casei de Cultură. Cap de afiș: Carmen Șerban.

În cele trei zile de distracție, oțelarii au de toate, de la terase cu mici și bere, tarabe cu porumb fiert, vată pe băț și renumitul colac secuiesc, până la parc de joacă pentru copii și, bineînțeles, muzică, pe toate gusturile de la muzică populară cu artiști consacrați, printre care Petrică Moise, în prima zi, pop-disco cu Lidia Buble sâmbătă seara, până la muzică de petrecere cu Carmen Șerban în această seară.

Organizatorii, Primăria și Consiliul Local Oțelu Roșu, au ales ca locație zona Centrului Civic, modernizat de curând cu fântâni ornamentale, care și-au arătat frumusețea miilor de trecătorilor, în mai multe culori. La buna organizare s-au alăturat Casa de Cultură din Oțelu Roșu și Asociația Culturală Pordampi din Timișoara, care a oferit multitudinea de artiști în toate zilele de desfășurare.

În a doua seară, sâmbătă, 11 august, tinerii au fost cei mai apropiați de scenă, iar pe oamenii mai în vârstă i-am regăsit la terase sau în parcurile de distracții cu nepoții. Seara fiind a concertelor, tinerii oțelari i-au aplaudat pe cei din quartetul lui Lucian Petrila, pe Teo Catarov Band, pe Gloria & Balkan și show-ul a culminat cu Nane, care i-a făcut pe spectatori să-și pornească lanternele de la telefoanele mobile și să cânte alături de solist, și cu Lidia Buble cu formația live, care a deschis concertul cu cele două piese ce au consacrat-o, „Noi simțim la fel” și „Le-am spus și fetelor”, în aplauzele oțelarilor.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157670054521337″]