La Caransebeş, unora le place interzisul!

O stradă din municipiul Caransebeș dă bătăi de cap șoferilor. Asta după ce indicatorul cu semnul interzis a fost îndepărtat.

Deși dintotdeauna strada ce leagă biserica din cartierul Nord de strada Eminescu, spre Transal Urbis, a fost cu sens unic, de câteva săptămâni se circulă în ambele sensuri, deși strada este îngustă. Nedumerirea din partea participanților la trafic este dacă indicatorul a căzut din cauza vechimii pe strada respectivă sau a fost dat jos doar semnul, pentru că stâlpul a rămas, de către polițiștii de la Rutieră, deschizând drumul în ambele sensuri.

Pe rețeaua de socializare Facebook un caransebeșean se plânge de faptul că strada Constantin Popasu nu este semnalizată corespunzător și nici nu este loc de două mașini. Problema a fost ridicată și de către consilierul social-democrat Codruța Cristescu, la ședința de Consiliu Local din luna iulie.

Șeful SPIR (Serviciul Public de Reparații și Întreținere) din cadrul Primăriei Caransebeș, Ion Gheorghe Ștefan, ne-a precizat că decizia de a deschide strada pe ambele sensuri de mers a fost luată la recenta ședință a comisiei de sistematizare rutieră.