Controale în cascadă pe DN 6, de la Herculane până la Cenad

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Sâmbătă a fost organizată o acţiune comună a Serviciilor Rutiere din judeţele Caraş-Severin şi Timiş pentru combaterea excesului de viteză pe DN 6.

„În data de 11 august 2018, în intervalul orar 15.00-19.00, poliţiştii rutieri din judeţele Caraş-Severin şi Timiş au desfăşurat activităţi, în cadrul unei acţiuni comune, în scopul prevenirii accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare pe D.N. 6”, transmite cms. șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, în judeţul Caraş-Severin poliţiştii au aplicat 85 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.650 lei, dintre care 60 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite sectoare de drum. Ca măsură tehnico-administrativă, în judeţul nostru a fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere pentru viteză excesivă.

promovare banner maxagro

„Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare, atât pentru combaterea excesului de viteză pe diferite tronsoane de drum, cât şi pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de alţi factori (depăşirea neregulamentară, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice etc.). Poliţiştii rutieri vă urează drum bun!”, mai transmite Nicorici,

publicitate tmc 640