Pasionații de graffiti se întrec în culoare și talent!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Ornarea zidului din zona Triaj cu desenele reșițenilor talentați a devenit un fel de tradiție locală păstrată an de an. În ultimii trei ani însă, peretele a fost lăsat fără culorile vii care îi dădeau viață, degradându-se vizibil.

Așteptarea reșițenilor dornici să aibă la dispoziție un spațiu autorizat în care să-și exerseze talentul în graffiti a fost curmată, în sfârșit, de autoritățile locale. Acestea s-au mobilizat pentru reintroducerea concursurilor de grafiiti în lista tradițiilor reșițene.

Astfel, încadrându-se în tema „Orașul de acum și de altădată”, doritorii sunt așteptați să se înscrie în competiție până luni, 16 iunie. Cei ale căror desene vor surprinde prin unicitate și frumusețe vor fi chemați în data de 19 iunie la sediul primăriei pentru a primi toate materialele necesare cu ajutorul cărora vor aduce culoare în Reșița.

Competiția în note de culoare se va desfășura pe parcursul a trei zile, începând din data de 20 iunie. Participanții se vor întrece în talente, iar pentru cei care vor impresiona cu măiestria lor autoritățile locale pregătesc și premii speciale.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Astfel, după ce zidul din Triaj va fi îmbrăcat în totalitate în „haine noi”, urmează ca organizatorii să aleagă cele mai bune desene care se vor clasa pe podiumul talentelor. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 23 iunie. Mai mult decât atât, oficialii reșițeni au decis ca cei mai buni artiști de grafitti să fie premiați odată cu Zilele Reșiței. Astfel, tinerii câștigători își vor primi premiile pe scena pe care vor urca Lepa Brena și Andra.

Foto: asociatiacogito.ro

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/