Doi poliţişti, de urgenţă la spital!

O maşină de poliţie în care se aflau doi oameni ai legii şi o a treia persoană, care era condusă de aceştia la secţie pentru audieri, a fost implicată într-un grav accident rutier. Impactul a avut loc în urmă cu doar jumătate de oră, pe raza localităţii Oraviţa.

Maşina în care se aflau cei trei a intrat violent într-un parapet de pe marginea drumului. În urma impactului, atât cei doi poliţişti, cât şi persoana care se afla în spate au suferit răni grave, fiind transportaţi de urgenţă la spitalul din Oraviţa unde le-a fost acordat primul ajutor.

,,Într-o curbă, poliţistul care conducea autospeciala de poliţie a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu fundaţia unui gard din beton. Cei doi poliţişti şi tânărul aflaţi în autospecială au fost conduşi la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Ambii poliţişti au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a explicat Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

masina politie accident accident oravita politie

Tânărul de 29 de ani care se afla în mașină cu cei doi polițiști era condus la secție întrucât oamenii legii l-au prins, cu doar câteva momente înaintea impactului, conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În acelaşi parapet s-a oprit şi un alt autoturism care rula în spatele maşinii de poliţie. Şoferul acestuia s-a speriat de scena petrecută în faţa lui şi a pierdut controlul volanului. Din fericire, acesta nu a suferit răni grave în urma impactului.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645170726985″]

Oamenii legii şi cea de-a treia victimă au fost  transportaţi la Spitalul Judeţean din Reşiţa.

În prezent o echipă complexă formată la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările ce au condus la producerea accidentului.

masina politie accident

Rămâi cu Express de Banat! Revenim cu detalii!

tmc 640