Zi de sărbătoare pentru Marius Damian! Fostul primar de la Teregova a scăpat de „hărțuirea” autorităților

Social-democratul Marius Damian, fostul primar al comunei Teregova, a câștigat îndelungul proces cu Agenția Națională de Integritate, cea care l-a declarat incompatibil la începutul anului 2016.

În ianuarie 2016, la scurt timp după ce își anunțase intenția de a candida pentru funcția de primar la Caransebeș, Marius Damian era informat că a fost găsit incompatibil de ANI. „Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 21 iunie 2012, întrucât deține simultan cu funcția de primar și funcția de membru în cadrul Consiliului de Administrație al REGIEI PUBLICE LOCALE – OCOLUL SILVIC CERBU R.A”, anunța Agenția în urmă cu aproape 5 ani.

Damian considera atunci că totul este un joc politic pregătit de Marcel Vela pentru a-l împiedica în drumul său spre Primăria Caransebeș. Social-democratul a contestat decizia ANI și a intentat proces. Astăzi însă a primit vestea cea mare: „După 5 ani de hărțuire, am câștigat procesul cu ANI. Acum jumătate de oră am primit de la Înalta Curte de Casație și Justiție că am câștigat procesul cu ANI”, a declarat, victorios, Marius Damian în această după-amiază.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Social-democratul a condus comuna Teregova din funcția de primar timp de 12 ani, iar din 2016, fotoliul de edil-șef a rămas în familie, fiind ocupat de soția sa.

banner 970 x 250