Zi de alegeri în PSD CS!

PSD Caraș-Severin își completează echipa de conducere după ce Ion Mocioalcă a fost reconfirmat ca președinte al filialei județene. Astăzi a fost ales și președintele TSD Caraş-Severin.

Astăzi a fost zi de alegeri pentru Partidul Social Democrat Caraș-Severin. După ce au avut loc alegerile pentru președinția Tineretului Social Democrat, urmează în câteva momente să fie ales președintele executiv, secretarul, vicepreședinții și membrii  Comitetului Executiv al PSD CS.

Primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, este până în momentul de față singurul candidat pentru funcția de președinte executiv. Ionuț Chisăliță se bate de unul singur pentru funcția de secretar, iar Ion Spânu este unicul candidat pentru funcția de trezorier al partidului la nivel de județ. Aceștia se află în momentul de față la Sala Lira a Liceului de Artă „Sabin Păuța” Reșița, unde se desfășoară alegerile. Tot astăzi vor fi aleşi 17 vicepreşedinţi plus alţi cinci din rândul doamnelor social-democrate.

„PSD Caraș-Severin își alege echipa de conducere. Este un moment important și îi mulțumim domnului președinte al Camerei Deputaților,Valeriu Zgonea, și noului secretar general al PSD, Andrei Dolineaschi, că se află astăzi la Reşiţa”, a declarat preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă.

Noul președinte al Tineretului Social Democrat este Mihaela Popovici, o tânără de 27 de ani, de profesie farmacist. Prim-vicepreședintele organizației este Marius Bălean, consilier local de Reșița.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157633986948856&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

Revenim cu amănunte! Rămâneți cu Express de Banat!