TSD Caraş-Severin are un nou preşedinte!

Social-democraţii din judeţ şi-au ales astăzi noua conducere a organizaţiei de tineret, în urma unui scrutin lipsit de orice emoţie.

Se anunţau tensiuni mari în rândul tinerilor social-democraţi din judeţ înainte de alegerea noii conduceri a organizaţiei, dar în cele din urmă a fost un vot al cărui rezultat s-a ştiut înainte de introducerea în urnă a primului buletin. TSD Caraş-Severin va fi condus începând de astăzi de Mihaela Popovici, o farmacistă de 27 de ani, membră PSD din 2004 şi simpatizantă din 2002, când avea doar 16 ani.

„Am fost până astăzi prim-vicepreşeditele organizaţiei, iar de astăzi, cu sprijinul colegilor seniori şi al domnului preşedinte Ion Mocioalcă, sunt preşedintele la nivel de tineret al Organizaţiei PSD Caraş-Severin. Am un proiect, avem soluţii şi le vom propune. Singura promisiune pe care pot să o fac este aceea că voi gândi şi voi simţi social-democrat. Vreau să aduc nu neapărat ceva nou în această organizaţie, ci unitate. Principalul obiectiv este să înfiinţez organizaţii în toate comunele judeţului şi să funcţioneze cele existente. Consider că profesional sunt realizată şi din experienţa mea pot să împărtăşesc şi colegilor mei şi altora care vor să ni se alăture”, a declarat Mihalea Popovici.

Prim-vicepreşedinte al TSD Caraş-Severin a fost ales Marius Bălean, consilier local la Reşiţa.