„Categoric, vom merge pe liste separate!”

Preşedintele PSD Caraş-Severin a anunţat cel mai important obiectiv al noii echipe din fruntea oraganizaţiei judeţene a social-democraţilor, formată în urma alegerilor de vineri.

Consiliul Judeţean PSD Caraş-Severin, întrunit vineri la Sala Lira, l-a ales în funcţia de preşedinte executiv al filialei judeţene pe Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei. Cu aceeaşi ocazie, în Biroul Executiv al PSD Caraş-Severin au mai fost cooptaţi, în urma votului, Ionuţ Chisăliţă, în calitate de secretar executiv, Nicolae Ştefănescu, ca preşedinte al Ligii Aleşilor Locali, Ion Spânu, trezorier, şi 17 vicepreşedinţi plus 5 femei vicepreşedinte.

Odată completată echipa care va conduce filiala judeţeană a social-democraţilor, preşedintele Ion Mocioalcă a vorbit despre priorităţi. Primul obiectiv pe care ni-l propunem este să câştigăm alegerile europarlamentare, unde, categoric, vom merge pe liste separate. Cred că ar fi şi o premieră în Caraş-Severin ca PSD să câştige alegerile europarlamentare, având în vedere că până acum doar un singur tur de scrutin s-a desfăşurat, atunci când l-am avut pe Sorin Frunzăverde cap de listă. Suntem în alt moment, în care PSD are 32 de localităţi, din care patru oraşe plus municipiul reşedinţă de judeţ, şi PNL are 35 de localităţi, cu doar două oraşe. Cred că o să câştigăm alegerile europarlamentare”, a declarat deputatul.

Întrebat fiind care sunt candidaţii de pe lista pentru europarlamentare, Mocioalcă a refuzat să comenteze prea mult. Nu a făcut-o nici măcar atunci când i s-a sugerat numele Dacianei Sârbu. Lista încă nu e făcută şi urăsc pronosticurile”, a spus liderul PSD Caraş-Severin.