Zeci de școli din Timiș, în online de luni. Județul are doar două unități de învățământ în care toți angajații sunt vaccinați!

Aproape 70 de unități de învățământ din județul Timiș, unde rata de vaccinare în rândul profesorilor este sub 60%, vor face cursuri online. Inspectoratul Școlar Timiș a făcut publică lista actualizată cu procentajul de imunizări din fiecare unitate.

Ministerul Educației a decis ca de luni, 8 noiembrie, să revină la cursuri doar elevii din unitățile de învățământ în care rata de vaccinare în rândul cadrelor didactice este mai mare de 60%. În aceste condiții, vineri-seara Inspectoratul Școlar Timiș a făcut publică lista actualizată cu procentele privind imunizările împotriva noului coronavirus din fiecare unitate de învățământ, astfel încât părinții să știe dacă îi vor trimite sau nu pe copii la ore.

Astfel, din datele furnizate de Inspectoratul Școlar Timiș reiese că aproape 70 de unități de învățământ vor face cursuri online, pentru că rata de vaccinare este mai mică de 60%. Printre școlile care au cele mai mici procente privind imunizările în rândul profesorilor se numără Școala Gimnazială Pietroasa – 10,71% și Școala Primară Elim din Timișoara – 12,90%.

leader board 728 x 90 px

Pe de altă parte, la nivelul județului Timiș sunt și școli cu rată de vaccinare de 100%. Este vorba de Școala Postliceală „Henri Coandă” din Sânnicolau Mare și Grădinița cu Program Normal și Prelungit „Lady Bird” din Timișoara.

Lista cu rata de vaccinare din fiecare unitate de învățământ din județul Timiș poate fi consultată AICI!