Zeci de elevi cărăşeni au luat Bac-ul pe pile!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Interpreta de muzică populară Georgiana Viţa sau fiul directorului Ecosal, Bebe Marinescu nu sunt singurii elevi care au luat Bacalaureatul pe pile în urmă cu doi ani.

Procurorii au descoperit zeci de lucrări însemnate de către elevi pentru a fi identificate de profesorii care le-au corectat şi umflat notele la sesiunile de Bac din 2011. ,,Învinuitul Florin Fărcăşescu, în calitate de preşedinte la Centrul Zonal de Evaluare Nr. 100 de la Grupul Şcolar de Construcţii Montaj Reşiţa, în perioada iunie-iulie 2011, respectiv preşedinte la Centrul de Examen de la Liceul Traian Lalescu din Reşiţa, în perioada august-septembrie 2011, a favorizat candidaţi ce au participat la examenele de Bacalaureat şi a determinat alţi funcţionari publici ce au deţinut o anumită funcţie în cadrul sesiunilor de Bacalaureat să favorizeze anumiţi candidaţi ce au participat la examenele de Bacalaureat”, au reţinut procurorii în rechizitoriu.

Elevii favorizaţi la Bac-ul din 2011, identificaţi de procurori, sunt următorii: Lucia Tânc (în prezent Lucia Moţi), Ionuţ Marius Rusu, Mădălina Maria Stanciu, Dorinel Paul Gherasim, Cristian Costa Goian, Marian Alexandru Păuţă, Ionuţ Andrei Joctici, Nicuşor Ponoran, Florin Andrei Sîntion, Deliu Dan Petru Ţeicu, Ioan Vlădescu, Victoria Paula Stelian, Daniela Şuta, Fabian Lucian Cablea, Dragana Merima Cocar, Valentin Sebastian Mitru, Cosmin Tifa, Bogdan Constantin Jeba, Anca Larisa Vrejea, Iulia Codilean, Paula Maria Găină, Larisa Georgiana Viţa, Adrian Marinescu, Andrei Cristian Butilcă, Daniel Alexandru Todireanu, Marian Alexandru Grozăvescu, Norbert Reinhold Hora, Simina Despa, Florin Lupu, Valeriu Claudiu Bălan, Ileana Neagu, Ana Craia şi Daniela Cristiana Dăscălău.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte despre dosarul ,,Bacalaureat pe pile”! 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb

Comments

  1. petrescu says:

    si profesoare Mirela Milotin de la Oravita? Numai pe Farcasescu il scoateti in toate articolele cand de fapt amandoi au facut echipa! Aia e scutita de presa in cazul acesta? Daca scrieti, atunci scrieti corect! Adica faceti lista elevilor vinovati, dar dupa mintea voastra cea care a contribuit si a incurajat ca dascal acest mod de a se lua bac-ul e data uitarii !

    1. doru says:

      Si de Lupulescu cu scandalul din Caransebes de la bac ce se mai stie? E dat uitarii? Ce mai cauta sa faca parte din comisii si anul acesta?

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/