Zeci de bilete de tratament în stațiuni balneare pentru pensionarii din Timiș

1000x100 Cuib de vise 1000x100

Pensionarii din județul Timiș care suferă de diferite afecțiuni pot și în această lună să plece în stațiuni balneare din România pe banii statului. Casa de Pensii Timiș anunță că are disponibile zeci de bilete de tratament.

Casa de Pensii Timiș informează că are disponibile, în această lună, zeci de bilete de tratament în mai multe stațiuni balneare din România. Acestea vor fi distribuite pensionarilor, și nu numai, care suferă de diferite afecțiuni.

Mai precis, vor fi oferite două bilete în stațiunea Bala, pentru boli reumatice, 39 în stațiunea Buziaș, pentru afecțiuni cardiovasculare, 10 la Calacea, pentru boli reumatice, patru la Covasna, pentru afecțiuni cardiovasculare, opt la Geoagiu, pentru boli reumatice, 10 la 1 Mai, pentru boli reumatice, 27 la Moneasa, pentru boli reumatice, două la Slănic Prahova, pentru afecțiuni respiratorii, și două la Tușnad, pentru afecțiuni cardiovasculare.

Aceste bilete se distribuie, prin solicitare telefonică prealabilă la numărul de telefon 0256 308 070, pensionarilor și asiguraților bugetului asigurărilor sociale de stat.

STPT job 1000x200

Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, act identitate şi trimitere de la medicul de familie. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul instituţiei noastre, www.pensiitimis.ro/Bilete de tratament/Anul2022, respectiv la număr de telefon 0256-308070”, a informat Casa de Pensii Timiș.

 

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/