Mașinile de epocă, din nou în paradă pe străzile Timișoarei

masini istorice
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

La Timișoara se pregătește o nouă paradă a mașinilor de epocă. Zeci de vehicule istorice, mai vechi de 30 de ani, vor putea fi admirate în Piața Unirii, sâmbătă, 30 aprilie, iar apoi vor pleca pe străzile orașului.

Se pregătește unul dintre cele mai așteptate evenimente ale primăverii din Timișoara. Este vorba de expoziția mașinilor de epocă, care este programată pentru data de 30 aprilie.

După doi ani în care nu s-au putut organiza evenimente expoziționale așa cum eram cu toții obișnuiți, și am fost nevoiți să ne rezumăm la paradele în mers, anul acesta revenim la vechile obiceiuri”, transmite Retromobil Timiș, organizatorul evenimentului.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Ediția din acest an va aduce în Piața Unirii peste 80 de vehicule mai vechi de 30 de ani. Mașinile de epocă vor putea fi admirate timp de câteva ore, începând cu ora 10.00, urmând ca apoi să aibă loc parada pe străzile orașului.

Persoanele din zona de vest a țării care dețin mașini mai vechi de 30 de ani și doresc să participe la expoziție se pot înscrie AICI, datele autovehiculelor fiind necesare pentru aprobarea accesului în zona de expunere.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/