Zece pentru Gărâna Folk. Ce artiști urcă pe scenă în acest an?

 

Peste 4.000 de spectatori iau cu asalt Poiana Lupului în cel de al doilea weekend al lunii august. Și în 2015, pe scenă urcă nume mari ale muzicii folk autohtone.

Bugetul alocat în acest an evenimentului se ridică la 15.000 de euro, iar organizatorii promit două seri de invidiat publicului amator de muzică bună. Mircea Vintilă, Victor Socaciu, Vasile Șeicaru și Adrian Berinde vor urca pe scenă vineri, 7 august. Sâmbătă, nelipsiți vor fi Mircea Baniciu, Narcisa Suciu, Ioan Gyuri Pascu, Călin Bârcean și Ovidiu Scridon. Pe lângă concertele în aer liber, au loc prezentări de modă și lansări de crate.

„Contractele sunt semnate și vă pot spune că anul acesta vom surprinde din nou cu multe surprize. Artiștii sunt extrem de încântați să vină la Gărâna, să cânte în aer liber, pentru că adoră locația. Infrastructura este diferită față de anul trecut. În Poiana Lupului s-au schimbat butucii și e pietriș peste tot”, a declarat Mihaela Țugmeanu, din partea Lupo Touring, organizatorul evenimentului.

YouTube video

Prețul biletului s-a stabilit la 40 de lei/seară. Abonamentul costă 70 de lei.

Vestea proastă este că locurile de cazare sunt epuizate. Pe alocuri, cu mare noroc, însă, veți mai putea găsi vreo cameră liberă. Cea de a doua opțiune este cortul. Cum vremea se anunță frumoasă, nu vă stă nimic în cale, astfel că Poiana Lupului așteaptă cu brațele deschise pentru a petrece două seri de neuitat în mijlocul naturii.

Ediția din acest an a ajuns la numărul zece.

Comments

  1. Podsekalnikov says:

    Nu vreau sa fiu rautacios dar mi se pare amuzant si ironic sa gresesti chiar cuvantul carte.