Zece focare de infecție, în județul Timiș! Trei copii de la un centru de îngrijire a minorilor au COVID-19!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Aproape 1.300 de noi persoane infectate cu SARS – CoV – 2 au fost depistate, la nivel național, de la ultima raportare. Dintre acestea, 20 sunt din Caraș-Severin și 42 din Timiș, județ în care sunt monitorizate de Direcția de Sănătate Publică 10 focare active. Ultimul trecut pe listă a fost descoperit la un centru de îngrijire a minorilor.

Potrivit autorităților din Timiș, în ultimele 24 de ore au fost finalizate 25 de anchete epidemiologice, iar 17 sunt în curs de desfășurare. Au apărut trei noi cazuri în zona Făget, intrată în carantină, iar acum sunt, în total, 55 de persoane confirmate cu COVID-19, dintre care două au decedat. Un nou focar descoperit de DSP este la un centru de îngrijire a minorilor, cu trei cazuri confirmate în rândul copiilor. Ar fi vorba despre un centru privat situat în Timișoara. Pe listă se mai află: Smithfield (215 cazuri), Spitalul Premiere (6 cazuri), Spitalul de Psihiatrie Gătaia (12 cazuri), Gottlob (11 cazuri), Oncohelp (10 cazuri), Spitalul Municipal (4 cazuri), firma Zoppas (3 cazuri) și compania Honeywell (5 cazuri).

În cursul zilei de ieri au fost carantinate, în județul Timiș, 440 de persoane și au intrat în izolare 76. În județ au fost depistate pozitiv 1233 de oameni. 174 sunt internați în spitale, dintre care 9 sunt la Anestezie și Terapie Intensivă. De la începutul pandemiei, au contactat virusul 142 de cadre medicale și au fost înregistrate 73 de decese. În ultimele 24 de ore au fost procesate 1.784 de teste.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara


Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/