Atenție, se taie cabluri! Primăria Timișoara continuă operațiunea

Primăria Timișoara continuă operațiunea de tăiere a cablurilor aeriene. Cetățenii care vor avea probleme cu transmisiile de date sau voce sunt sfătuiți să se adreseze operatorilor. Urmează dezafectarea și pe Take Ionescu!

După repetate atenționări către furnizorii de servicii de date/voce să își mute cablurile în subteran, Primăria Timișoara trece la tăieri. Operațiunea a cuprins străzile: Carol Telbisz, de la Bega până la bulevardul C. Brătianu, strada Carol Telbisz până la strada Alba-Iulia, strada Piatra Craiului, de la bulevardul Regele Ferdinand până la bulevardul Republicii și strada Doctor Nicolae Păulescu.

Tăierea cablurilor va continua în 8 august pentru bulevardul Take Ionescu, la numerele fără soț. În 15 august se va desfășura la numerele cu soț. Primăria sfătuiește timișorenii să se adreseze firmelor cu care au contract și amintesc faptul că operatorii au fost avertizați să mute cablurile în subteran. Toate lucrările de investiție la drumurile din municipiu întreprinse de Primărie cuprind și canalizarea subterană pentru cabluri.

banner 1000 x 100 hd