Zece amenzi pentru fostul Smartfit de pe Calea Torontalului. Autoritățile spun că nici noua firmă nu deține autorizațiile pentru funcționarea în legalitate

Poliția locală a amendat de 10 ori fostul Smartfit din Calea Torontalului care continuă să funcționeze, după ce proprietarii au schimbat numele firmei, ca urmare a deciziei instanței de închidere a sălii de sport. 

Valoarea amenzilor date de polițiști în ultima perioadă se ridică la 13.200 lei. Cel mai recent, agenții au vizitat sala de sport luni și i-au sancționat pe proprietari pentru neafișarea acordului de funcționare și pentru lipsa vizei anuale a societății Megatrans, care a înlocuit Smartfit după ce instanța a stabilit închiderea sălii de sport ca urmare a unor nereguli.

„Sala de sport a fost verificată în mod repetat deoarece au existat sesizări de la cetățeni că funcționează în continuare, deși acest lucru este interzis, că primește clienți pe care îi poate pune în pericol din cauza lipsei documentației necesare de funcționare. Deși și-a schimbat numele firmei, nici noua societate nu deține autorizațiile prevăzute de lege pentru a funcționa în legalitate. În ultima perioadă, polițiștii locali au aplicat reprezentanților sălii de sport un număr de 10 sancțiuni în valoare de 13.200 lei.”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Timișoara.

leader board 728 x 90 px

CITEȘTE ȘI: Slalom printre articolele de lege. Sala de fitness din Timișoara închisă de primărie pentru că nu avea autorizație de securitate la incendiu funcționează în continuare