Slalom printre articolele de lege. Sala de fitness din Timișoara închisă de primărie pentru că nu avea autorizație de securitate la incendiu funcționează în continuare

Sala de sport din Calea Torontalului închisă de Primăria Timișoara pentru că nu avea autorizație de securitate la incendiu este în continuare deschisă, după ce proprietarii acesteia și-au mutat activitatea pe o altă firmă. Ajunși în control acolo, polițiștii locali au putut doar să constate starea de fapt, însă i-au amendat pe cei care dețin sala pentru o chestiune birocratică.

În urmă cu o săptămână, primarul Timișoarei a dispus anularea acordului pentru funcționarea Smart Fitness Studio de pe Calea Torontalului nr.17, ca urmare a unei sentințe definitive a instanței la un  proces deschis de autoritatea locală.

CITEȘTE ȘI: Primăria Timișoara închide o sală de fitness de pe Calea Torontalului. Litigiul pornit din cauză că societatea nu avea autorizație de securitate la incendiu a ajuns la final 

Deși sala a fost practic închisă, aceasta funcționa în continuare, au constatat polițiștii locali care au fost luni în control. Inițial, reprezentanții sălii de sport le-au spus agenților că doar își mută echipamentele și fac inventarul, acesta fiind motivul pentru care au activitate.

gif card de energie dacus 1000x100

„Câteva ore mai târziu, la o nouă verificare la care a participat și un echipaj al Secției 4 din cadrul Poliției Timișoara, ca urmare a unor sesizări, s-a stabilit că sala este deschisă, având clienți în interior. Trecându-se la verificarea documentelor s-a constatat că sala funcționează acum pe altă firmă, activitatea fiind schimbată de pe Smart Fitness Studio SRL pe SC Megatrans VSC SRL.”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Pentru că la punctul de lucru nu era afișat și nici nu a putut fi prezentat acordul de funcționare, firma a fost sancționată cu 2.400 de lei pentru neafișarea acestuia și pentru lipsa vizei anuale.

„Verificările în ceea ce privește legalitatea activităților desfășurate în locația respectivă vor fi continuate și în aceste zile, urmând a se lua măsurile legale până când reprezentanții societății vor deține toate documentele necesare desfășurării unor activități în conformitate cu legislația în vigoare.”, mai spun polițiștii locali.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/