Zdob şi Zdub la Rocker’s Gârnic

Mai în formă ca niciodată şi cu un nou album înregistrat în Germania, formaţia de peste Prut este cap de afiş la cea de-a patra ediţie a Festivalului Rocker’s Gârnic. Pentru că de la an la an manifestarea prinde tot mai mult contur, şi celelalte trupe care vor urca pe scena de la Gârnic sunt unele cu rezonanţă printre fanii genului.

Minivacanţa muzicală, aşa cum o numesc organizatorii, se va desfăşura în perioada 27-29 aprilie. 2000 de participanţi sunt aşteptaţi să asiste la festivalul care în numai trei ani a reuşit să câştige tot mai multă personalitate. Pe lângă Zdob şi Zdub, probabil cea mai aşteptată prezenţă pe scena din micuţul sat de cehi, pe lista de invitaţi a Rocker’s Gârnic de anul acesta se mai regăsesc Popa Sapka, Grimus, Toulouse Lautrec, Robin & the Backstabers, Trooper, Altar, Truda si Melmac Riders.

Pentru că festivalul nu înseamnă însă numai rock, ci şi motoare şi activităţi outdoor, menite să promoveze turismul din Parcul Naţional Cheile Nerei şi Parcul Natural Porţile de Fier, participanţii sunt invitaţi la sesiuni de biking, trekking şi rafting.

Pentru o experienţă autentică de neuitat, organizatorii recomandă cazarea într-una din pensiunile rustice din zonă sau chiar în casele ţărăneşti ale localnicilor. Va fi de asemenea amenajat şi un camping cu toate utilităţile necesare.

Festivalul este organizat de  Asociatia Caraş Adventure , în parteneriat cu Primăria Comunei Gârnic, Bikeattack şi sponsori din mediul privat.