Astral Consulting&Travel, numărul 1 în turism şi formare profesională

Înfiinţată în anul 2004, SC Astral Consulting SRL din Reşiţa este astăzi soluţia ideală pentru cei care au nevoie de consultanţă în afaceri. Totodată, este recunoscută pentru formarea profesională a adulţilor şi plasarea de forţă de muncă. Mai mult, din 2006, agenţia de turism Astral Travel te trimite în cele mai frumoase vacanţe.

Agenţia Astral Travel este un tour-operator ce oferă servicii de înaltă calitate în domeniul călătoriilor şi al transportului aerian, atât pentru turişti individuali sau grupuri, cât şi pentru oameni de afaceri. Se adresează tuturor categoriilor de vârstă, cu o gamă diversificată de programe turistice, atât în ţară, cât şi în străinătate. Profesionalismul de care dă dovadă personalul, coroborat cu cunoştinţele acumulate în domeniul turismului, contribuie la asigurarea derulării cu succes a programelor turistice pe care le promovează Astral Travel.

Servicii complete
Rezervări la hoteluri şi pensiuni, bilete de odihnă şi tratament, pachete turistice complexe ce integrează transportul aerian sau terestru, pentru toate acestea există Astral Travel, care vă oferă cea mai bună oportunitate de a experimenta noi aventuri şi de a vă îndeplini visele călătorind în cele mai diferite destinaţii. De remarcat că, activitatea societăţii este în continuă dezvoltare, diversificând gama serviciilor turistice oferite.
Astral Travel vă oferă servicii complete, de cea mai bună calitate: turism intern şi internaţional, bazat pe pachete prestabilite sau create la cererea clienţilor; rezervări la hoteluri şi pensiuni în ţara şi străinătate; programe de weekend; vânzări bilete autocar pentru diferite destinaţii europene; vânzări bilete avion pentru orice destinaţie; bilete de odihnă şi tratament în zone montane şi balneare din ţară şi străinătate; agroturism; asigurări medicale de călătorie; programe speciale culturale şi religioase; pachete turistice complexe, sub forma de sejururi sau circuite, turism specializat: luna de miere, exotice, croaziere. Pentru toate acestea, echipa Astral Travel se află la dispoziţia dumneavoastră de luni până vineri între orele 09.00 şi 19.00, iar sâmbăta între orele 09.00-13.00. Sediul Astral Consulting&Travel este situat în Reşiţa, Strada Libertăţii, Bl. B3, la parter. Informaţii puteţi obţine şi la numărul de telefon 0255.211.536 sau accesând www.astralconsulting.ro.
Premieră pentru Reşiţa
La Astral Travel, clienţii care nu sunt încă hotărâţi cu privire la destinaţia în care vor să-şi petreacă vacanţa se bucură de consilierea personalului calificat, care vă va oferi soluţia optimă. Din acest an, cu Astral Travel lucrurile sunt mult mai simple, deoarece autocarele cu destinaţia Thasos sau litoralul bulgăresc vor pleca şi din Reşiţa. De asemenea, în acest an vă stau la dispoziţie pachete turistice cu transport pe calea aerului cu plecare din Timişoara spre Creta, Costa Brava, Ibiza, Costa Daurada, Riviera Italia (Cattolica, Rimini, Riccione), Antalia sau Kusadasi. Persoanelor care preferă circuitele le sunt oferite circuite cu avionul, cu plecare din Timişoara în toată Europa.
Formare profesională
Astral Consulting&Travel este soluţia ideală şi pentru cei care se află în căutarea unui loc de muncă. Personalul specializat te învaţă cum să întocmeşti planul de acţiune pentru căutarea unui loc de muncă, te instruieşte în vederea prezentării la interviul de angajare, îţi oferă suport informaţional privind piaţa locurilor de muncă, dar îţi pune la dispoziţie şi servicii de calificare şi recalificare. Agenţii economici trebuie şi ei să ştie că Astral Consulting selectează personal pe baza unor profile psiho-profesionale specifice, oferă asistenţă privind planificarea, organizarea eficientă şi controlul managementului informaţiei, servicii de calificare/recalificare, întocmeşte studii şi strategii privind tendinţele şi găsirea forţei de muncă de pe piaţa muncii. Totodată, în cadrul centrului de formare profesională în turism şi industrie alimentară se organizează conferinţe şi simpozioane.
Cu alte cuvinte sunt suficiente motive pentru a alege Astral Consulting&Travel: profesionalism, promptitudine, adaptabilitate, competenţă, seriozitate, flexibilitate. (P)