Zarurile sunt aruncate pentru Mancester City. Cele mai bune cote se găsesc doar la Mozzart Bet

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Dacă vrei să pariezi în Champions League, trebuie să știi că cea mai mare cotă la victorie pentru Mancester City este garantată la Mozzart Bet. De asemenea în fiecare luni ai Happy Monday Bonus, iar pentru biletele cu mai multe meciuri, primești bonus progresiv de până la 1000% cu Super Multi Bonus.

DORTMUND – MANCHESTER CITY

Manchester City a înscris golul victoriei (2:1) la una din ultimele faze ale meciului tur, luând astfel prima opțiune pentru calificare. Cu toate că germanii sunt cunoscuți pentru tenacitatea lor, Borussia va avea o misiune foarte dificilă având în vedere că se confruntă cu probleme serioase de lot înaintea partidei din această seară.

La galben-negri cu vor evolua Moukoko, Sanchez, Schmelzer, Witsel și Zagadou, Reus și Hummels fiind incerți. La cetățeni nu va juca doar Aguero, astfel că echipa engleză, care e aproape campioană în Premier League, pornește cu prima șansă.

untitled design set 970x90 px

LIVERPOOL – REAL MADRID

Pe Anfield Road se vor confrunta două multiple campioane ale Europei, formații care au scris istorie în toate competițiile continentale de-a lungul anilor. Madrilenii s-au impus în meciul tur cu 3:1 și pornesc, evident, cu prima șansă. Cu toate acestea, cormoranii au mai reușit reveniri și calificări spectaculoase în trecut, astfel că, din perspectiva lor, încă nimic nu e pierdut, mai ales dacă vor reuși să deschidă repede scorul.

La gazde nu vor evolua Gomez, Henderson, Matip și van Dijk, Jones, Kelleher și Origi fiind incerți. Oaspeții nu pot conta pe Carvajal, Hazard, Lucas, Ramos și Varane, dar prestigiul, experiența, valoarea și mai ales scorul de pe Bernabeu o recomandă pe Real drept favorită.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/