Voleibaliștii lui Raul Oprișor calificați în semifinalele Campionatului Național!

Voleiul de pe Valea Bistrei renaște, după ce cadeții (15,16 ani) de la CSS Caransebeș, secția Oțelu Roșu s-au calificat în Semifinalele Campionatului Național de Volei.

Sportivii pregătiți de antrenorul Raul Oprișor și el un produs al voleiului din Oțelu Roșu au obținut trei victorii din tot atâtea meciuri disputate la al doilea turneu zonal. Otelu Rosu-Arad 3-0, Otelu Rosu-Ștei 3-0 și Otelu Rosu-Oradea 3-0. Reamintim că și la primul turneu, cadeții au adus pe Valea Bistrei tot trei victorii.

Potrivit antrenorului Raul Oprișor tot parcursul elevilor săi este de lăudat, astfel că se așteaptă ca să facă o figură frumoasă și la semifinalele, care se vor juca la jumătatea lunii mai.

Aceeași echipă formată din cadeți și juniori a fost înscrisă și în Divizia B de volei masculin, disputând pe parcursul campionatului trei turnee, toate meciurile fiind un mod de pregătire pentru echipa condusă de Raul Oprișor. Dacă la juniori echipa aparține de CSS Caransebeș la Divizia B, unde juniorii joacă la categorie mare de vârstă (seniori) echipa lui Oprișor este susținută financiar de către Primăria Oțelu Roșu.

Primarul orașului de pe Valea Bistrei a început un proiect ambițios în urmă cu doi ani de a crea un club sportiv orășenesc pe lângă Primăria Oțelu Roșu care să aibă afiliate la federațiile naționale secții de volei, de fotbal și box, pentru a crea premisele performanței sportive și de a îndruma, copiii prin puterea exemplului către practicarea unui sport.