Zăpada suspendă proba practică pentru permise

Condiţiile de iarnă de pe drumurile judeţene, dar şi predicţiile meteo pentru următoarele 72 de ore, îi ţin în stand-by pe viitorii şoferi. Proba practică pentru obţinerea permisului de conducere este suspendată pentru următoarele zile.

Având în vedere Codul Portocaliu de ninsori şi viscol care a fost emis pentru judeţul Caraş-Severin, traseele de examen pentru obţinerea permisului de conducere au fost declarate impracticabile. Printr-un ordin al prefectului de Caraş-Severin, Octavian Ţunea, proba practică din cadrul procedurii de examinare a candidaţilor în vederea obţinerii permisului de conducere este suspendată pe raza întregului judeţ, în perioada 13 – 17 februarie.

„Ordinul a fost emis având în vedere ninsorile abundente din ultimele 48 de ore, care au dus la imposibilitatea folosirii traseelor de examen, dar şi prognoza pe următoarele 72 de ore. Suspendarea îşi poate înceta însă efectele, în situaţia în care condiţiile meteorologice vor permite susţinerea corespunzătoare a probei practice”, a precizat  Paula Neamțu, directorul de cancelarie al prefectului.