Circulație restricționată pe DN 6!

Polițiștii au fost nevoiți să restricționeze circulația pe Drumul Național 6, din cauza ninsorii ambundente. De asemenea, drumul care leagă Mehedinți de Orșova este închis definitiv pe perioada  condițiilor meteo nefavorabile.

Deși în Caraș-Severin se circulă pe toate drumurile comunale și județene, ninsoarea abundentă a ridicat câteva probleme pe Drumul Național 6, unde polițiștii au fost abligață să insituie anumite măsuri. „Din cauza ninsorii, pe DN 6, am restricționat circulația. Astfel că, mașinile de mare tonaj nu mai au voie pe această porțiune de drum național, din cauza condițiilor meteo”, a spus Dan Bortiș, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. De asemenea, acesta a adăugat că drumul care leagă Orșova de Mehedinți este închis, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

În ceea ce privește codul portocaliu, potrivit meteorologilor, acesta se încheie la noapte, la ora 04.00, când se va transorma în cod galben. Ninsorile și gerul continuă însă, până la sfârșitul săptămânii.

tmc 640