Zâmbete pentru copii din partea doamnelor social-democrate

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Reprezentantele organizațiilor de femei social-democrate din Caransebeș și Bocșa le-au pregătit o surpriză celor mici chiar de ziua lor. 

Organizațiile de femei PSD din Bocșa și Caransebeș au pregătit surprize pentru cei mici de Ziua Internațională a Copilului. Acestea au vizitat Centrul de plasament „Casa Noastră” din Zăgujeni și Arena PUB Bocșa, locații în care le-au pregătit copiilor surprize: dulciuri, muzică și dans, baloane, precum și nelipsitele personaje din lumea de basm.

La acțiuni au participat și cele două președinte ale organizațiilor de femei din Caransebeș și Bocșa, Crenguța Drăgan și Maria Stoica, dar și deputatul Luminița Jivan. „Avem datoria, față de toți copii, de a le asigura condiții de creștere și îngrijire adecvată într-un climat stabil, de a-i pregăti pentru viitor. Astfel, și prin intermediul acestui gen de acțiuni dorim să accentuăm obligația ce revine întregii comunități pentru promovarea și garantarea drepturilor și intereselor tuturor copiilor”, a fost declarația parlamentarei PSD.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/