Toate străzile-problemă din Caransebeş vor fi asfaltate! Primarul Felix Borcean a spus şi când: „În perspectivă”!

Străzile din Caransebeș arată ca după război. Problema drumurilor aflate într-o situație dezastruoasă, chiar și după ce au fost reparate la finalul introducerii sau schimbării rețelei de apă și canal, a fost ridicată de consilierii locali PSD în cadrul ședinței desfășurate în sala Primăriei Caransebeș.

Liderul grupului PSD, Florin Bogdea, a adus în atenția conducerii Primăriei situația străzilor în special din cartierul Nord, unde oamenii spun că s-a asfaltat de mântuială, față de alte zone, rezidențiale, ale urbei. La aceste acuze, directorul SPIR (Serviciul Public de Întreținere și Reparații), Ion Gheorghe Ștefan, a precizat că străzile din cartierul Țiglărie sau Nord au fost reparate de executantul lucrărilor, firma Hidroconstrucția, în timp ce doar strada Tudor Vladimirescu a fost reabilitată de Serviciul public, în acea zonă.

În aceste condiții, Bogdea l-a invitat pe reprezentantul Hidroconstrucția, Toma Tămășilă, consilier local, să prezinte pentru ședința viitoare o situație a drumurilor pe care s-au efectuat săpături pentru a fi introdusă noua rețea și trebuiau aduse la forma inițială de executantul lucrării.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Deși problema a fost ridicată de un consilier PSD, primarul Felix Borcean a menționat că acest aspect este pur administrativ și deranjează pe toți locuitorii municipiului Caransebeș. Ce propune edilul? Să avem răbdare!

„Suntem pe teren zilnic, încercăm să impulsionăm constructorul să urgenteze lucrările și să repare ceea ce strică. Mai mult, Serviciul de reparații a început să asfalteze anumite zone cu trafic intens, însă trebuie să avem răbdare. În perspectivă, ne propunem asfaltarea tuturor străzilor cu probleme”, a menționat Felix Borcean.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/