Zâmbete de copii, de mulți copii la Caransebeș și Oțelu Roșu

promovare online Timisoara Casa Auto

Tot Caransebeșul a fost al copiilor, de ziua lor. Primarul Felix Borcean i-a îndemnat la distracție și voie bună. Multă, aglomerație, agitație, dar și mai multe zâmbete astăzi în zona centrală a municipiului Caransebeș.

Peste 500 de copiii s-au bucurat de soare, jocuri, jucării, baloane și multă voie bună. Și cum e zi liberă de la Stat, și părinții au putut să fie liberi. Şi parcă mai mulți ca niciodată au fost acum alături de cei mici, mai ales în zona Parcului Dragalina, unde animația este și mai mare prin amplasarea unui parc de distracții.

Cum organizatorii s-au întrecut pe ei și au realizat un parteneriat cu alte instituții, copiii au putut intra gratuit la Cinema Luna, la Ștrandul Tineretului, au primit jucării din partea Organizației Crucea Roșie. La acțiune au participat și reprezentanți ai Jandarmeriei, care au împărțit sute de jucării dintr-un camion plin cu donații.

După desene pe asfalt și multe surprize cu baloane colorate, de ziua lor copiii au participat la o promenadă pe biciclete, pornirea și sosirea fiind din fața Primăriei Caransebeș. Pe traseul Primărie – Balta Sărată – Primărie a pedalat și primarul Felix Borcean, care încurajează tinerii la mișcare și la mersul pe bicicletă, un mod bun de economisi timp și a aerisi traficul foarte aglomerat în prezent.

„Era firesc să-i sărbătorim pe cei mici astăzi, le-am oferit tot orașul la dispoziție, ștrandul este gratis 3 zile, cinematograful de 1 Iunie, am participat și la promenada de biciclete care s-a întins pe parcursul a 40 de minute, un tur mai lung. Eu le doresc să aibă zile frumoase, zile fericite și La mulți ani celor cu suflet de copil!”, ne-a declarat primarul Caransebeșului.

promovare banner maxagro

Și primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, a angrenat toate școlile în organizarea unui eveniment deosebit de vesel, cu multe emoții, bucurii și voie bună în centrul orașului de pe Valea Bistrei.

https://www.facebook.com/luca.malaiescu.7/videos/2145118889108751/

 

publicitate tmc 640