„Lumea copiilor“ din 10 localităţi cărăşene, la Constantin Daicoviciu!

Câteva sute de elevi au sărbătorit Ziua Copilului prin jocuri, concursuri, activități recreative și multă distracție la Constantin Daicoviciu, în cadrul Concursului Interjudețean „Lumea copiilor”, sub îndrumarea cadrelor didactice de la Școala Generală din comună.

Potrivit profesoarei Loredana Conciatu, directorul Şcolii din comuna Constantin Daicoviciu, au fost premiați cei mai talentați elevi și au prezentat un program artistic copiii de la școlile din Sacu, Mâtnicu Mare, Cornuțel, Maciova, Zăgujeni, Copăcele, Prisaca și Constantin Daicoviciu. De asemenea, au oferit un spectacol impresionant ansamblurile de dansuri populare „Zestrea Gugulanilor” din Caransebeș și „Pui dă floare” din Zăgujeni.

Manifestarea, ajunsă la ediția a III-a, a fost organizată cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Județean Caraș-Severin, Casa Corpului Didactic, Liceul Tehnologic Dacia, Colegiul Național CD Loga și Școala Gimnazială Sacu. Evenimentul s-a născut din dorința cadrelor didactice de la Școala din Constantin Daicoviciu de a descoperi, stimula și valorifica potențialul artistic al copiilor.