Yoghinii ajung la Herculane pentru ultimele spirale MISA!

Adepţii controversatului Gregorian Bivolaru sosesc începând din această dimineaţă în staţiunea de pe Valea Cernei pentru Tabăra Internaţională de Yoga. Au rezervat 4.000 de locuri de cazare!

Tradiţia se respectă la Băile Herculane, în sensul că sezonul estival este deschis de membrii MISA, care obişnuiesc să se integreze în absolut în această perioadă a anului, pe Valea Cernei, din 1996 încoace. Liderii MISA anunţă o participare numeroasă, fiind rezervate deja 4.000 de locuri în hotelurile şi pensiunile din staţiune. Cum tabăra de Yoga se suprapune cu minivacanţa de 1 Mai şi Paşti, este foarte posibil ca la Herculane să nu rămână nici măcar un loc liber în acest început de sezon. Totul spre satisfacţia operatorilor de turism, care aşteaptă ca staţiunea să renască, mai ales că şi administraţia locală are o mulţime de proiecte importante în derulare.

2013 ar putea fi ultimul an în care spiralele yoghinilor se vor ţine pe Platoul Coronini. Cât de curând, ar trebui să înceapă lucrările la complexul de agrement Aquaparc Therme Herculi, cel mai modern aquaparc din România. Acesta este prevăzut cu bazine cu apă termală pentru adulți și copii, atât acoperite, cât și în aer liber, fiind funcțional pe toată perioada anului. De asemenea, dispune de saună, cabine pentru masaj, spațiu de alimentație publică și parcare. În ceea ce privește capacitatea, în interior vor fi 750 de locuri şi 850 afară. Valoarea totală a proiectului este de 8,5 milioane de euro. Yoghinii au fost liniştiţi de către reprezentanţii primăriei, existând soluţii şi pentru acţiunile lor.