Premii naționale pentru olimpici

După ce Colegiul Național „Traian Lalescu” și-a sărbătorit cei peste 30 de olimpici, au apărut și rezultatele la olimpiadele pe țară. Școlarii s-au întors acasă cu premii I, medalii, premii și mențiuni speciale.

Dacă în cazul elevilor ce vin din rândul minorităților cărășene s-au obținut rezultate excelente la olimpiadele naționale, și școlarii reșițeni se pot mândri cu reușite demne de lăudat în urma competițiilor școlare naționale.

Colegiul Național „Traian Lalescu” a avut zece elevi participanți la fazele naționale de olimpiadă, iar toți aceștia s-au întors acasă cu câte o diplomă. La informatică s-au obținut două medalii, una de argint pentru clasa a XI-a și una de bronz pentru clasa a IX-a, iar  altă medalie de bronz pe țară s-a obținut la fizică de către elevul Vasilovici Camil, tot din clasa a IX-a.

De la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română, eleva din clasa a XII-a, Anca Ivan, coordonată de profesorul Gina Sârbu, s-a întors acasă cu un premiu special, iar o mențiune specială a obținut eleva de clasa a XI-a Teodora Toc, la chimie, sub îndrumarea profesorului Loredana Meilă.

Cu premiul I au venit elevii ce au concurat la faza pe țară a probei de proiecte, ambii fiind coordonați de profesorul Nicolae Chiosa, și locul al II-lea i-a revenit Antoniei Mărilă, la religie, sub îndrumarea aceluiași profesor.