Vezi aici GALERIE FOTO cu craterele din DN 57!

Oficialii Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi s-au gândit că este timpul să astupe craterele din carosabil, pe drumul care leagă Reșița de Oravița. 

Drumul care leagă Reșița de Oravița a băgat în service sute de mașini, astfel că cei care conduc Compania Națională de Drumuri au luat decizia să le acopere. Fără să le poată ocoli, șoferii sunt mulțumiți că măcar acum se lucrează la drum, deși circulația este restricționată.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157633317284122&per_page=50. A feed with an invalid mime type may fall victim to this error, or SimplePie was unable to auto-discover it.. Use force_feed() if you are certain this URL is a real feed.

Cu astfel de probleme oamenii se confruntă în fiecare primăvară și sunt obișnuiți ca șoseaua să arate ca după bombardament. Drumul este important și pentru locuitorii din Clisura Dunării, pentru că este folosit adesea și îi leagă de municipiul reședință de județ. Practic, din cauza lui au avut de suferit mii de locuitori, dar și sute de șoferi care au îmbogățit proprietarii service-urilor.