Wolfheart concertează în premieră în Banatul de Munte. Gugulan Rock își pregătește deja programul pentru a VII-a ediție

Trupa finlandeză de melodic death metal, WOLFHEART, a acceptat invitația organizatorilor singurului festival rock în aer liber din Banatul Montan, Gugulan Rock, care se desfășoară anual în municipiul Caransebeș.

Potrivit organizatorilor pe lângă trupa finlandeză deosebit de apreciată în lume de iubitorii de gen, și-au confirmat participarea două trupe din Polonia și Serbia, dar și din România.

Noi ne străduim ca la fiecare ediție a festivalului care se organizează în zona Teiuș -Valea Cenchii a municipiului Caransebeș în 14-18 august, să aducem nume sonore metal, pentru că festivalul a progresat foarte mult de la an la an și noi suntem obligați față de publicul nostru să le oferim un show de excepție. Festivalul ajunge la ediția cu numărul 7 în 2020, continuând să capete dimensiuni internaționale din ce în ce mai mari. Anul acesta headlinerul festivalului va veni din Finlanda, WOLFHEART, trupa extrem de apreciată în întreaga lume prin creații unice cu un sound aparte. Pe lângă aceasta vor mai urca pe scena festivalului formații din Serbia și Polonia, iar din rândul trupelor românești, numele cel mai sonor este LUNA AMARA”, ne-a declarat Cosmin Mihuța, unul dintre organizatori.

Wolfheart este proiectul lui Tuomas Saukkonen, compozitor de origine finlaneză, multi-instrumentist, solist și producător. În mare parte, Tuomas este responsabil pentru majoritatea compozițiilor semnate de formațiile în care a activat, cunoscut drept un compozitor prolific, el activând inclusiv în Before The Dawn și Black Sun Aeon.

Pe AmBilet.ro se mai pot achiziționa la preț redus doar câteva abonamente la Gugulan Rock Open Air Festival . Notați în calendar 14-16 august 2020 Caransebeș.

Ne dorim ca festivalul să evolueze, iar ediția de anul acesta se va remarca prin calitatea muzicală. Vor urca pe scenă cele mai apreciate trupe din Europa, dar și din România. Festivalul nostru împlinește 7 ani, perioada în care ne-am confruntat cu o groază de situații, unele plăcute și foarte multe complicate. Am mers și vom merge întotdeauna înainte, matur și sigur”, a precizat Leonid Gorczynski, partener în acest proiect.

Festivalul de anul acesta se va desfășura în aceeași locație, poziționată chiar la intrarea în Caransebeș din direcția Reșița, locație suficient de mare pentru a putea găzdui toate activitățile care se vor desfășura, are acces de drum asfaltat până la intrare, loc de parcare și camping pentru corturi.