WOLFBLUES 2017. Astăzi şi mâine, 8 concerte în Poiana Lupului!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Doar câteva ore ne despart de a doua ediţie a Festivalului WolfBlues – Friendly Blues’n’roll festival. Desfăşurat la Gărâna, în Poiana Lupului, evenimentul va cuprinde 8 concerte în două seri consecutive!

Festivalul WolfBlues își propune să păstreze și în acest an ideea unor întâlniri memorabile și va aduce din nou împreună pe scena din Gărâna artiști din muzica rock și blues. Din line-up-ul festivalului fac parte atât muzicieni celebri ai scenei blues, cât și prieteni din zona muzicii rock care vin la Gărâna să cânte blues: Călin Pop de la Celelalte Cuvinte, Iulian Vrabete de la Holograf, Grigore Bujor Hariga de la Pro Musica, Nicu Covaci, liderul Phoenix, precum și Erlend Krauser, membru marcant al istoriei Phoenix. Evenimentele vor fi precedate de workshopuri desfășurate în timpul zilei.

WolfBlues reprezintă un concept unic pe piața din România pentru că, dincolo de muzica prezentată și de concertele inedite, a avut ca punct de plecare dorința lui Nicu Covaci de a crea un eveniment dedicat în primul rând artiștilor. Scopul festivalului a fost acela de a le oferi acestora un spațiu în care muzica să le aparțină în întregime, un eveniment în cadrul căruia să se poată exprima dincolo de limitele impuse de genul muzical care i-a consacrat, un prilej de a relua vechi prietenii cu diferiți colegi de breaslă.

Pentru că ediția din 2016 a fost bine primită de public și s-a bucurat de numeroase cronici pozitive, WolfBlues va reprezenta și acum aceeași întâlnire amicală anuală a muzicienilor, rară în peisajul muzicii românești.

Vineri, 28 iulie 2017, de la ora 20

promovare banner maxagro Muzeul TM

Axis (Srb) / Hot Leeks (Ro) – Iulian Vrabete, George Baicea, Vali Vătuiu, Paul Negoiță / Nightlosers (Ro) / Blues Alliance, Rareș Totu feat. Dean Bowman (USA), Călin Pop (Ro), Nick Krakovszki (USA), Marcian Petrescu (Ro), Andrei Cerbu (Ro).

Sâmbătă, 29 iulie

Rock Abil by Bujor Hariga (Ro) / Vali SirBlues Răcilă (Ro) / Berti Barbera & Nicu Patoi (Ro) / / Erlend Krauser (De) & Nicu Covaci, with Vlady Săteanu and Flavius Hosu (Ro), special appearance by A. G. Weinberger.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/