Wizz Air a redeschis baza de la Timișoara! Călătoriile se reiau

Veste bună pentru zborurile din Timișoara! Wizz Air a redeschis baza din capitala Banatului și asigură condiții sigure pentru o călătorie pe calea aerului în timp de pandemie.

Wizz Air a anunțat redeschiderea bazei din Timișoara și din alte două orașe mari din România. Pasagerii vor putea să selecteze din gama de 35 de rute către Germania, Austria și Elveția, dar este impus un set de măsuri pentru siguranță. Purtarea măștii este obligatorie, iar echipajul de zbor trebuie să pună la dispoziția fiecărui pasager șervețele pentru igienizare. Compania a decis să elimine revistele de la bord și să încurajeze plata cu cardul astfel încât contactul dintre personal și clienți să fie cât mai redus cu putință.

Pe anumite zboruri, unde gradul de încărcare permite, angajații Wizz Air vor supraveghea păstrarea distanțării sociale. Aeronavele vor fi dezinfectate în timpul nopții, după cum prevăd indicațiile oficiale. „Suntem încântați să redeschidem bazele noastre din Sibiu, Craiova și Timișoara și să reluăm zborurile către mai multe destinații pentru a le permite pasagerilor din România să își viziteze rudele care locuiesc în străinătate, să călătorească în interes de afaceri sau pentru relaxare. Preocuparea noastră principală este sănătatea, siguranța și bunăstarea pasagerilor și a echipajului nostru. Am implementat o serie de măsuri de protecție pentru a asigura cele mai bune condiții sanitare posibile.”, a declarat Paulina Gosk, Corporate Communication Manager Wizz Air.

leader board 728 x 90 px