White Weekend vine cu reduceri pentru viitorii miri și mirese

Târgurile de nunți oferă ocazia viitorilor miri să găsească într-un singur loc toate serviciile de care au nevoie pentru sărbătorirea celei mai frumoase zile din viața unui cuplu. De la restaurante, până la cele mai mici detalii, cum ar fi florile, bijuteriile, invitații, cofetarii, tot ce este necesar pentru o nuntă de vis poate fi văzut la Centrul Regional de Afaceri în acest weekend. În luna noiembrie, diferența o fac reducerile. Dacă vineri Black Friday a fost trendul în toate magazinele din țară, organizatorii au preluat conceptul și au definit evenimentul White Weekend, din 15 până în 17, cu promoții, reduceri, lichidări de stoc și cadouri.

Pentru viitoarele mirese, gama de rochii diferă de la modele simple, mulate pe corpul clientei până la modele mult mai complexe. Valerie Marriage prezintă o colecție de rochii la preț accesibil, din colecția nouă și cu care clienta poate pleca direct acasă. Culorile disponibile sunt alb, crem și bej deschis și sunt foarte căutate de domnișoarele din Banat.

 

Viggo by Cătălin Botezatu, de un an în Timișoara la Iulius Mall, aduce costume semnate de celebrul designer. Pe lângă ținute, mirii beneficiază și de o echipă de consilieri care îi vor sprijini în toate aspectele legate de outfitul de ceremonie. Produsele sunt premium, fabricate din materiale de la cei mai cunoscuți producători din lume. Pentru cununia civilă, cel mai căutat este costumul de tip black tie, compus dintr-un smoking cu rever de mătase, cu pantaloni de lână negri, pantofi de lac, cămăși 100% bumbac și accesorii din materiale naturale.

 

Cofetăria Andalusia prezintă o gamă de torturi colorate, îndrăznețe și cu foiță de aur. Comparativ cu anul trecut, culorile sunt mult mai variate. Prețurile sunt accesibile, dar gustul și dorințele mireselor sunt cele care fac alegerea. Torturile înflorate, rotunde, etajate, cu un design simplu sunt favoritele clienților, fără să fie nevoie de alte „artificii”.

 

Buchetele pentru decorarea sălii sunt prezente și vin cu oferte speciale de White Weekend! Bujorii, nuanțele roz pal, alb și verde sunt cele mai des comandate modele de către clienți. Cea mai bună ofertă este buchetul Tiffany care va asigura un plus de culoare oricât de mare ar fi sala pe care o decorează.

Organizarea petrecerii poate fi asigurată de diverse firme specializate prezente la târg. Premiere Events oferă servicii pornind de la aranjamente florale până la schele de lumini, artificii, mașină de fum pentru dansul mirilor și colaboratori care oferă servicii foto/video, DJ și oglinda magică. Chiar dacă sediul este în Lugoj, Premiere Events a organizat nunți atât în Banat, cât și în restul țării, chiar până în Maramureș. Pentru White Weekend, Premiere Events oferă o reducere de 10% la contractele semnate în valoare de minimum 3.000 de lei.

 

Pentru mirii care doresc să opteze pentru o nuntă organizată de cei care oferă și sala, Daf Events face totul de la A la Z, de la sosirea mirilor până la aruncarea buchetului. Locația este în comuna Giroc, unde mirii pot ajunge cu o limuzină și vor fi întâmpinați de porumbei albi care să marcheze începutul petrecerii de nuntă.

 

Târgul este deschis în acest weekend pentru viitori miri care doresc să își planifice o nuntă memorabilă atât pentru ei cât și pentru invitați.