Reșița se afundă în clasament! Ripensia lui Pelici, victorie în Valea Domanului

CSM Reșița are o viață foarte complicată și cu Dorinel Munteanu antrenor. Cărășenii au pierdut cu 2-1 acasă cu Ripensia, după ce golurile oaspeților au fost marcate de Chera, născut în orașul de pe Bârzava, și Voinea. Reșița a jucat slab și se afundă tot mai mult în clasament, deși pe final a dat semne de revenire. 

Partida a început bine pentru gazde. Marius Coman a primit o minge în adâncime, i-a depășit pe Hecsko și Dobre, dar balonul i-a sărit prost la momentul șutului, astfel că a ratat execuția. Pentru Ripensia, Neagu a trimis un șut peste, iar în minutul 5, ene a băgat mingea în poarta lui Dobre, dar din ofsaid. Dorinel Munteanu a făcut o schimbare din minutul 34, când Dat a ieșit accidentat, înlocuit de Lazăr. În minutul 38, roș-galbenii au marcat. Voinea a avut un șut în transversală, iar de acolo, balonul a ricoșat la reșițeanul Chera, legitimat la timișoreni, care a înscris cu capul. După ce au deschis scorul, oaspeții putea mări diferența, dar Zimmermann a scos un șut periculos al Voinea.

În repriza a doua, Reșița nu a reușit să revină. Mai mult decât atât, Ripensia își putea mări diferența în minutul 54, dar Voinea a început să facă „floricele” prin careu, spre disperarea lui Pelici, și a irosit o fază bună. Atacantul a avut ocazia să își facă iertată greșeală în minutul 70, după ce a marcat cu capul, în urma unei faze pornită dintr-o centrare de pe dreapta. Dorinel Munteanu a plusat ofensiv cu Cioablă, dar fără succes. Tot Ripensia a irosit o altă ocazie, prin Hecsko. Cărășenii au avut ocazia să reducă diferența, dar, spre final, Ene a ratat singur cu poarta goala. Când era prea târziu, Banac a marcat după o fază fixă pe final, iar presiune reșițenilor de pe final a fost în zadar.

CSM Reşiţa: Zimmermann – L. Acka (Cioablă 72′), Banac, Vlădia, Vădrariu – C. Cristea, Poiană (R. Stănescu 62′) – Gab. Răducan, M. Coman, Dat (A. Lazăr 34′) – D. Ene

Ripensia Timișoara: Şt. Dobre – Ad. Popa (Popovici 75′), Hecsko, Apro , Caius Lungu – Burdeţ, T. Călin – Golda (Monea 64′), Al. Neagu (Zaluschi 65′), Chera – Alb. Voinea

Runda viitoare, Reșița încheie turul în deplasare la Snagov, iar Ripensia primește vizita Viitorului Pandurii.