„White Weekend” în loc de „Black Friday” pentru mirese

Viitoarele mirese din Timișoara și împrejurimi sunt așteptate, alături de mirii lor, la un „Black Friday” al nunților, un weekend întreg de promoții, reduceri și oferte de toate felurile.

Organizat pentru prima dată în această perioadă de către Rayna Decor, cu sprijinul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Târgul pentru Mirese oferă publicului timișorean un weekend al reducerilor consistente și al lichidărilor de stoc în perioada 15-17 noiembrie. Evenimentul va avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Târgul va reuni peste 80 de furnizori de servicii de nuntă, printre care comercianți de rochii de mireasă și costume de miri, dar și cofetării și restaurante. Expozanții pregătesc reduceri de până la 50% la colecțiile de rochii și costume, pachete speciale cu decorul de candy bar gratuit la semnarea contractului pe loc și oferte pentru nunțile organizate în zilele de vineri și duminică.

Deși astfel de târguri au loc, de obicei, la început de an, cererea unui eveniment desfășurat spre finalul anului a fost mare atât din partea celor care doresc să își organizeze nunta din timp, cât și din partea furnizorilor care doresc să-și lichideze stocurile pentru a face loc noilor colecții.

Nici de la această ediție a Târgului pentru Mirese nu va lipsi programul „Mărită-ți rochia!”. Astfel, persoanele interesate vor putea veni cu propriile rochii de mireasă pe care doresc să le vândă fie din lipsă de spațiu de depozitare, fie pentru a-și recupera o parte din investiție. Doamnele interesate vor putea achiziționa rochii cu prețul inițial de până la 2500 de euro la doar 500 de euro. Preluarea rochiilor prin acest program se va realiza joi, 14 noiembrie, între orele 9:00 și 20:00.

Atmosfera plăcută va fi întreținută vineri, în ziua deschiderii, de către doi actori talentați ai Teatrului Național Timișoara, Ionuț Iova și partenera sa de scenă, care vor fi costumați în mire, respectiv mireasă și care vor împărți flori și urări de bun augur participanților.

Va exista și un invitat special, mai precis Radu F. Constantinescu, un cunoscut blogger și influencer pe rețelele de socializare, autorul cărții „Psihologia relațiilor”. Sâmbătă și duminică acesta va destinde atmosfera și va răspunde la orice întrebare venită din partea publicului vizitator.

Cei interesați sunt invitați să participe la târg vineri, între orele 13.00 și 20.00, sâmbătă între 10.00 și 20.00 și duminică între orele 10.00 și 18.00.