Fetele, în continuare la putere! Becicherecului Mic îi merge bine în toate competițiile

Fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic continuă șirul de succese, în ambele competiții în care sunt angrenate. În ultimul meci din campionat, formația din comuna de lângă Timișoara au bifat primul succes la Prundu Bârgăului. În Cupa României, au trecut de turul doi la ”masa verde”.

Deplasarea de pe terenul echipei Heniu Prundu Bârgăului a revenit fetelor de la Fortuna la scorul de 3-0. A fost 0-0 la pauză, după care, în minutul 49, Bianca Ienovan a deschis scorul. Alexandra Lunca a mărit diferența în minutul 87, pentru ca Mariana Voinea să mai marcheze la ultima fază a meciului. Trebuie spus că ultimul meci al formației timișene ar fi trebuit să se dispute la Tileagd, cu United Bihor, în Cupa României. Adversarul nu s-a prezentat însă la joc, astfel că Fortuna a mers mai departe cu 3-0. În Cupă, au trecut de turul doi și reșițencele de la Banat Girls, care s-au impus cu un categoric 13-1 cu ASU Poli.

Revenind la Fortuna, echipa are meci din nou duminică, acasă, de la ora 11, cu Universitatea Galați. Formația lui Florin Pădurean rămâne cu un punct în urma liderului Olimpia Cluj.

foto: fortunabecicherec.ro