Weekend „scump” pentru cărășeni! Aproape 500 de amenzi au fost aplicate celor care nu au respectat izolarea și restricțiile de circulație

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Peste 700.000 de lei sunt nevoiți să scoată din buzunare cărășenii care au fost prinși în weekend încălcând prevederile ordonanțelor militare.

În ultimele 48 de ore, 676 de polițiști, jandarmi și polițiști locali din Caraș-Severin au fost implicați în misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 și pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

Au fost verificate 3.174 de persoane care se află în izolare, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare. Au fost aplicate 476 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 708.570 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanțelor Militare privind izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație.

promovare banner maxagro

De asemenea, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 51.000 de lei societăților comerciale și persoanelor fizice autorizate care nu au respectat interdicțiile impuse pe perioada stării de urgență.

Astăzi a fost aplicată și o amendă usturătoare unei familii din Oravița, care nu a respectat izolarea. Inspecția Sanitară de Stat a decis că încălcarea legii trebuie pedepsită în acest caz cu o sancțiune de 20.000 de lei (10.000 de lei pentru fiecare membru al familiei).

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/