Vreme deosebit de rece! COD GALBEN de ninsori și viscol

vreme rece de adevărată iarnă
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Temperaturile prietenoase din ultimele zile vor fi din nou înlocuite cu cele joase, chiar negative în timpul nopții. Meteorologii au emis chiar și un cod galben care intră în vigoare în această seară.

Sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie vor fi marcate de temperaturi foarte joase, cu maxime de aproximativ 6 grade Celsius. În această seară, la ora 22.00, intră în vigoare un cod galben valabil și în sudul județului Caraș-Severin, care anunță ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă local consistent, temporar viscol în zona montană înaltă. Temporar vor fi ninsori în general moderate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă local consistent. În zona montană înaltă, vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 65-75 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită, în special pe parcursul nopţii de luni spre marţi (30/31 martie).

promovare banner maxagro

Codul galben va rămâne în vigoare până miercuri, la ora 10.00, însă vremea va rămâne rece până joi. În timpul nopţilor şi al dimineţilor se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade şi se va produce brumă.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/