Doi bărbați găsiți decedați într-un apartament din Reșița!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Cadavrele a doi bărbați au fost descoperite într-un apartament din Reșița. Se pare că cei doi au murit intoxicați cu gaz metan, unul dintre ochiurile aragazului fiind lăsat deschis. 

Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată în această seară, în jurul orei 19.15,prin apel la 112. Sesizarea anunța faptul că doi bărbați au fost găsiți decedați într-un apartament din oraș și că se simte miros puternic de gaz. „Echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Reșița s-a deplasat de urgență la fața locului, în interiorul locuinței fiind găsite cadavrele a doi bărbați de 31 și 44 de ani”, transmit reprezentanții Poliției județene.

Se pare că tragedia a fost descoperită de cumnatul unuia dintre bărbați, care s-a alarmat văzând că ruda sa nu îi răspunde la telefon, așa că a decis să meargă la locuința acestuia.

La fața locului, pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că un ochi de la aragazul din încăpere se afla în poziția deschis, dispersând în locuință gaz metan, fără să ardă cu flacără, mai spun autoritățile.

promovare banner maxagro

Cadavrele celor două persoane au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor care au condus la decesul acestora.

Polițiștii au întocmit în acest caz acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/