Weekend de weekend, povestea căminului tău se scrie la magazinele Casa Alex

explo 1000x200

Apropierea cu pași repezi a sfârșitului de sezon rece te motivează să-ncepi curățenia de primăvară, astfel încât să fii în pas cu anotimpul care bate la ușă? Vrei să schimbi look-ul căminului tău, dar nu ai idee cu ce să începi? Vino la magazinele Casa Alex din Oravița sau Caransebeș și adaptează multitudinea de produse stilului care ți se potrivește!

Contextul epidemiologic, dincolo de faptul că a oferit lecții de adaptare în privința continuării variilor domenii de activitate, ne-a dat posibilitatea de a petrece mai multe momente alături de cei dragi, în armonia propriului cămin. Astfel, cu ceva mai mult timp petrecut acasă, fără doar și poate, fiecăruia dintre noi i-au venit în minte fel și fel de concepte vizavi de schimbările necesare pentru o locuință care să emane din nou un aer proaspăt, în orice colțișor al acesteia. Ca atare, dacă vrei „să furi” startul schimbărilor de primăvară, fă un drum la oricare din magazinele Casa Alex, acolo unde, în fiecare weekend, ideile tale pot deveni realitate la prețuri avantajoase.

Primul retailer de bricolaj din zona Văii Carașului (Casa Alex Oravița), cel care astăzi se află mai aproape și de nevoile caransebeșenilor (Casa Alex Caransebeș), vine cu oferte de nerefuzat pentru construirea, recompartimentarea sau redecorarea casei tale, însă nu doar în anumite perioade, ci în fiecare weekend, gama de produse fiind extrem de vastă, clienții având posibilitatea de a alege de la electrocasnice până la elemente de mobilier, decorațiuni, menaj, sanitare, materiale de construcții, iar lista poate continua.

Se spune că baia reprezintă una din încăperile importante ale oricărei locuințe și cu siguranță cea mai personală. Astfel, dacă vrei să-ți transformi baia într-un adevărat sanctuar, weekendul acesta, schimbarea elementelor de mobilier poate fi un prim pas, iar Casa Alex îți vine în ajutor cu o reducere de 10% pe acest segment. În plus, pentru că luna iubirii este în toi, standul special amenajat oferă celor care vor să-și impresioneze persoana dragă cadouri diversificate care vor produce multă bucurie.