Weekend de vis la Hotelul Diana

casinoherculane by sungarden

Dacă sunteți în pană de idei și visați să aveți parte de un weekend reușit, fără să bateți prea mulți kilometri, atunci alegere perfectă este Hotelul Diana din Băile Herculane. Amplasat chiar în centrul stațiunii, acesta se înscrie pe lista complexelor care au trecut printr-o reabilitare completă.

Hotelul Diana din Băile Herculane vă așteaptă pentru a petrece cât mai multe weekenduri frumoase și relaxante, fără să fie nevoie să ieșiți în afara granițelor țării. Confortul și luxul pe care le găsiți aici se compară, fără ezitare, cu cele din Ungaria, după care cei mai mulți dintre cărășeni oftează din cauză că trebuie să străbată un drum destul de lung ca să se distreze un singur weekend.

publicitate online in ziar Express de Banat

Cu un centru modern de Spa & Wellness, piscină interioară, saună, restaurant, bar și sală de sport, Diana este locul perfect pentru a vă bucura de beneficiile apei termale, cu o tradiție milenară.

Centrul Spa include o piscină interioară cu apă termală, saună, baie de aburi, jacuzzi, o sală de sport şi un salon de înfrumusețare. Aparatura de ultimă generație de care dispune acum baza de tratament valorifică la maximum proprietățile apelor minerale termale, sulfuroase și saline, ale căror efecte sunt cunoscute de peste 2000 ani. Personalul medical specializat vă stă la dispoziție, fie că doriți un tratament de întreținere sau anti-îmbătrânire, fie că vreți să tratați afecţiuni reumatismale, afecţiuni ale sistemului nervos periferic, ale aparatului respirator, ale ochilor, boli digestive, afecţiuni ginecologice, diabet zaharat sau obezitatea. Centrul de tratament oferă o gamă diversificată de servicii: consultaţii medicale, electroterapie, hidroterapie, masoterapie, kinetoterapie, geriatrie și cosmetică geriatrică.

Nu doar centrul welness se prezintă la standarde excelente, ci și cele 220 de camere cochete, mobilate într-un stil elegant și dotate cu balcon, minibar, televizor, baie proprie modernă.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Hotelul Diana dispune de două saloane restaurant. Așadar, fie că optați pentru o atmosferă liniștită într-un decor clasic, fie că preferați ambianța rustică a celui de-al doilea, vă veți bucura de o diversitate gastronomică națională și internațională, vinotecă și o servire ireproșabilă.

Evenimentele business și conferințele se pot organiza în săli de 250 și 300 de locuri, dotate cu sonorizare, videoproiector, flipchart și consumabile.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629230680874″]

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/