40 de milioane de euro ajung în Băile Herculane

casinoherculane by sungarden

Eforturile administraţiei locale au dat rezultate. Banii sunt alocați de Guvern sau câștigați prin proiecte finanțate de Uniunea Europeană, iar implementarea lor are ca rezultat crearea locurilor de muncă și dezvoltarea turismului.

După o perioadă sumbră pentru turismul din Valea Cernei, care a cunoscut o decădere majoră în timpul stăpânirii Imperiului Armaș, acum lucurile evoluează în favoarea dezvoltării stațiunii și a oamenilor de afaceri care vor cu adevărat să investească în Băile Herculane. Pe lângă proiectele de 40 de milioane de euro, unele dintre acestea fiind deja implementate, și investitorii au băgat sume importante în dezvoltarea propriei afaceri. Numărul turiștilor este deja în creștere, iar odată cu finalizarea celui mai mare aquaparc din țară, administrația locală se așteaptă ca turiştii să fie cu 50 la sută mai mulți, încă din prima lună de funcționare.

publicitate online in ziar Express de Banat

Drumurile reabilitate, un serviciu modern de salubritate și o canalizare realizată la standarde europene, nu fac decât să îi atragă pe turiști în stațiunea cochetă de la poalele Munților Cernei. Centrul istoric se schimbă și el la față, astfel că atmosfera din vremea Imperiului Roman sau Austro-Ungar este readusă în atenția publicului consumator de vestigii de calitate, din vremurile de mult apuse.

Avem garanţia finalizării tuturor proiectelor şi a renaşterii staţiunii, Nicuşor Vasilescu, primar Băile Herculane

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

 

 

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/