Weekend de spectacole la Teatrul de Vest

1000x100 (5)

Acest sfârșit de săptămână aduce trei spectacole importante pe scena Palatului Cultural din oraș, toate cu gândul la noua generație, la copiii mai mult sau mai puțin norocoși.

Sâmbătă, de la orele 19:00, Teatrul de Vest Reșița în parteneriat cu Organizația Salvați Copiii Reșița pun în scenă spectacolul actorului și regizorului Eugen Pădureanu, „Aniversarea”. De data aceasta, piesa va fi jucată cu scop caritabil, banii strânși în urma prezentării vor fi donați Organizației Salvați Copiii, în vederea achiziționării de aparatură medicală pentru secțiile de nou-născuți din spitalele cărășene.

În ultima zi din săptămână, duminică, 24 noiembrie, de la ora 11:00, micuții reșițeni sunt așteptați la spectacolul „Domnița furată”, o adaptare a actriței reșițene Camelia Ghinea, după un basm de Dan Tărchilă. Mai apoi, spre seară, de la ora consacrată teatrului de duminică, 19:00, gândul se va îndrepta din nou către copii. Așadar teatrul și Organizația Salvați Copiii își unesc din nou forțele  pentru un spectacol de caritate ce are în prim-plan folclorul bănățean, în interpretarea cunoscutei cântărețe Ramona Vița, din partea Ansamblului Folcloric Semenicul.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)