Weekend de foc la fileu. Banatul Caransebeș înfruntă liderul la Polivalentă!

Banatul Caransebeș are de înfruntat fruntașele acestui campionat. După ce a fost învinsă fără drept de apel de către Municipal Zalău, în Ardeal, în weekend este rândul echipei Steaua București să ajungă în patria gugulanilor.

Doar susținerea publicului, pe care-l așteptăm în număr cât mai mare la sală ne va ajuta să putem să facem un joc frumos și să ținem piept primei clasate, ne-a precizat antrenorul Răzvan Parpală. Acesta nici la acest meci nu va dispune de întreg efectivul de jucători, patru dintre ei fiind accidentați în ultimele trei săptămâni.

„Avem probleme de sănătate în lot, dar asta este nu ne plângem jucăm în mai puțin oameni, însă sunt convins că fiecare dintre ei dorește să-și aducă aportul la obținerea unui rezultat bun”, a adăugat Răzvan Parpală.

Steaua București, este favorită, echipă coordonată de Bogdan Tănase, un antrenor școlit în Germania pe lângă antrenorul emerit Stelian Moculescu, a mai precizat antrenorul formației gugulane.

Partida Banatul Caransebeș – CSA Steaua București contează pentru etapa a 11-a a Diviziei A1 la volei și va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă „Victoria”.