[VIDEO EXCLUSIV] Florin Dospinescu își face bagajele pentru Dunărea Călărași! „Mi-e greu, dar am ales cu creierul, n-am mai ales cu inima!”

Fostul internațional Florin Dospinescu este unul dintre handbaliștii care au decis să plece de la Reșița, forțat de problemele financiare prin care trece echipa de seniori a orașului. Neplătit de patru luni, nemțeanul s-a despărțit totuși pe cale amiabilă de echipa alături de care a trăit bucuria promovării în prima ligă. O echipă care ar fi meritat cu prisosință mai multă implicare din partea celor ce puteau să o facă.

A venit în Banat în februarie 2015, mai mult din prietenia care îl leagă de Adrian Petrea, și s-a integrat repede în angrenajul echipei reșițene. Deși în toamna acestui an, înaintea meciului cu Potaissa Turda, a fost primul care a avut curajul să spună că ar putea pleca de la Reșița, Florin Dospinescu a fost ultimul care a și făcut acest lucru, prinzând astăzi „la mustață” transferul la Dunărea Călărași.

„Am ales cu creierul, n-am mai ales cu inima. În vară, trebuia să plec, dar am ales să stau, să ajut oamenii de aici, echipa, familia pe care am creat-o aici. Dar, din păcate nu se mai poate, și am ales să plec, pentru binele meu și pentru binele familiei mele. Cu regrete, dar viața merge mai departe și n-am încotro. Mi-e greu că plec de aici, dar nu pot să mai rămân. Dacă și Consiliul, Primăria, veneau să ne ajute, eu zic că depășeam situația care s-a creat, aceste probleme financiare. Voiam să merg mai departe cu această familie (HC Adrian Petrea – n.r.). Sper ca autoritățile să vină să-i sprijine pe cei ce au rămas aici, sunt niște oameni minunați, copii OK care merită un sprijin din partea lor, să crească echipa și să ducă faima orașului”, a spus Florin Dospinescu.

Paloma-si-Dospinescu

Bahan-si-DospinescuHandbalistul a vorbit și despre viitoarea sa destinație: „Merg la Dunărea Călărași, luni o să ajung acolo. Acum mă pregătesc, îmi fac bagajele. Vreau să-mi achit tot ce e de achitat pe aici, la întreținere, la lumină, vreau să plec curat de aici, la fel cum am venit, nu vreau să plec cu datorii.”
Florin Dospinescu a fost în această seară la antrenament, pentru a-și lua la revedere de la de acum foștii săi colegi. Urmăriți mai jos interviul integral acordat de Florin Dospinescu.

YouTube video

Rămâi pe www.expressdebanat.ro pentru a afla lotul pe care mizează Mihai Rohozneanu!