Incendiu într-o parcare din Reșița! Focul a fost pus intenționat? [FOTO/VIDEO]

Trei mașini au fost afectate de un incendiu puternic, izbucnit noaptea trecută în Reșița. Pompierii au luptat mai bine de o oră cu flăcările. Prima ipoteză: focul a fost pus intenționat!

Poate fi vorba de o nouă răzbunare? La această întrebare vor răspunde polițiștii cărășeni în urma anchetei în cazul unui incendiu produs noaptea trecută într-o parcare de pe Aleea Macilor din Reșița. În jurul orei 3.00, pompierii au intervenit cu două echipaje pentru a evita extinderea flăcărilor. Un microbuz a ars în totalitate, un Logan parcat chiar lângă a fost avariat în proporție de 90%, iar un Opel a fost și el afectat, însă doar în proporție de 5%.

Pentru a lichida incendiul, pompierii au luptat cu flăcările mai bine de o oră. Cauza probabilă este incendierea intenționată.

Din primele informații, se pare că microbuzul și Loganul au același proprietar, plecat la muncă în străinătate, iar primul dintre ele stătea de multă vreme nemișcat.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, „în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, polițiștii efectuând cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc fapta”.