[VIDEO] CSM Reșița debutează cu victorie în turneul zonal „Gheorghe Ola”! Ianis Doană, două goluri!

La Sala Polivalentă din Reșița au început astăzi întrecerile din Zona 7 a Trofeului Gheorghe Ola la fotbal pe teren redus, pentru copii născuți în 2007 și mai mici. La competiție participă campioanele județelor Caraș-Severin, Timiș, Arad, Hunedoara și Alba.

Gazdele sunt reprezentate de CSM Școlar Reșița, echipă pregătită de fostul mare jucător al Milanului din Banat, Roco Sandu. Micii rosso-neri au debutat cu victorie în zonalul găduit de Polivalenta reșițeană, 3-2 cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia. Două dintre golurile reșițenilor au fost marcate de Ianis Doană (fiul unui alt mare fotbalist din Valea Domanului, Leontin Doană, actualul antrenor al echipei de seniori care aspiră la promovarea în eșalonul secund), iar un gol a fost reușit de Aris Tudor, fiul lui Florea Tudor, bocșean care a trecut și el la rândul său pe la echipa din Valea Domanului.
În prima reuniune a zilei, s-au mai înregistrat rezultatele: Juventus Timișoara – AFC Unirea 1924 Alba Iulia 7-0, ACS Primavera Deva – CS Atletico Arad 1-3. De la ora 15, are loc meciul Juventus Timișoara – Primavera Deva, iar de la ora 16, Atletico Arad – CSM Școlar Reșița.

Urmăriți mai jos golul de 3-0 marcat de Ianis Doană, cel mai tehnic jucător al fazei județene a Trofeului Gheorghe Ola.

UPDATE, ora 17:30

Rezultatele înregistrate în reuniunea de după-amiază: Juventus Timișoara – Primavera Deva 5-1, Atletico Arad – CSM Școlar Reșița 8-0.

Competiția va continua și mâine, de la ora 9, cu alte cinci meciuri.